El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull aquest dissabte un campionat provincial de gimnàstica artística

Alberto Belda (centre), amb dos membres del club de gimàstica artística "El Pastoret", Tavi i Silvia Fuentes.

Les proves tindran lloc al pavelló Miguel Sarasa del Poliesportiu Municipal. Durant el matí serà el torn dels esportistes valencians, i a la vesprada el dels alacantins.

Més de 300 gimnastes participaran aquest 23 de febrer en la fase provincial del campionat de gimnàstica artística que se celebra en Alcoi. En total participaran 26 gimnastes alcoians en les tres proves que contempla la competició: terra, barra d'equilibri i salt. La competició abasta les províncies d'Alacant i València, i compren categories des de prebenjamí fins a juvenil.

"El pastoret" és un dels dos clubs d'Alcoi de gimnàstica artística que participa en la competició. Un dels seus membres, Tavi Fuentes, reconeix que en els últims anys la província d'Alacant no havia pogut acollir aquesta mena de proves, "ja que no es disposa a la província d'instal·lacions adequades per a aquesta competició".

El regidor d'Esport, Alberto Belda, destaca la idoneïtat d'Alcoi com a seu d'aquest campionat, tant pel vessant esportiu com econòmic, ja que s'espera l'arribada de gent procedent de diferents punts de les províncies d'Alacant i València. D'altra banda, Belda confia a poder recuperar ben aviat les instal·lacions esportives municipals per a la pràctica de gimnàstica, el qual podria "permetre a Alcoi albergar competicions de major envergadura".