El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull la presentació del 6é Congrés d'Escola Valenciana

#Som Llavors és el sisé congrés d'Escola Valenciana. La presentació tindrà lloc dimecres 24 de febrer a les 18 hores. Tota la informació per seguir-ho en línia ací.
 

El campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant permet seguir en línia la presentació, aquest 24 de febrer a les 18 hores. Et facilitem els enllaços.

A finals del 2021 està previst que se celebre el 6é Congrés d'Escola Valenciana, que enguany versarà sobre la coeducació, la diversitat i el plurilingüisme, i la transformació digital a l'ensenyament. Enguany també es retrà homenatge a Empar Navarro, mestra i política valenciana de la Segona República.

Tot açò s'avançarà en la presentació que acull el Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant, al carrer Sant Francesc, i que també es podrà seguir en línia. Intervindran Pilar Gregori, Coordinadora VI Congrés; i Carmen Agulló, professora d’història de l’educació; amb la presentació i moderació de Sofia Moltó, Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat.

"Hem de ser capaços de revitalitzar les comunitats locals tradicionals, les més properes, sense reforçar al mateix temps els papers adscriptius de gènere ni posar en entredit els progressos de l’emancipació femenina. Les xarxes de solidaritat del futur seran sense dubte molt més diversificades que les actuals, de caràcter fràgil i basades en afinitats i conviccions ètiques més que en obligacions morals imposades per la tradició. No oblidem que les noves tecnologies de la informació i de la comunicació permeten la creació de comunitats virtuals que podrien suposar la regeneració del teixit comunitari a mig i llarg termini", expliquen des d'Escola Valenciana.