El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull la presentació del premi nacional de Moda de Bany

L'EASD d'Alcoi acull la presentació del Premi Nacional per ser "un dels centres d'ensenyança d'estudis superiors de major prestigi del vessant mediterrani". Però també es fa a Alcoi perquè AITEX participa també enguany en aquest premi

L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi ha sigut l'escenari triat per a l'obertura i presentació oficial de la segona edició del Premi Nacional de Moda Bany, Nous Talents. Un concurs que posa l'accent en la formació específica de moda en els diferents centres espanyols, i del que l'EASD d'Alcoi és hui protagonista. 

Presentació del Premi Nacional de Bany en l'EASD d'Alcoi

El concurs està organitzat per Mediterranean Fashion Beach. El seu responsable de comunicació, Juan Enrique Tribaldos, explica que triar Alcoi per a la presentació "no és casualitat". Per una banda pel seu "legat històric en la formació professional d'oficis. Després de la revolució industrial hi havia necessitat de formar als treballadors. Fa d'això 190 anys i Alcoi va ser una de les principals ciutats d'Espanya en abanderar la indústria i l'àmbit formatiu". Així, s'ha triat l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, "un dels centres d'ensenyança d'estudis superiors de major prestigi del vessant mediterrani": 

Però per altra banda la presentació és a Alcoi perquè un dels nous companys en aquest premi és l'Institut Tecnològic AITEX d'Alcoi, que asseguraran la traçabilitat del producte final, tot amb la marca de fet en Espanya.

Disseny de vestits de bany a l'EASD d'Alcoi

Així, la capital de l'Alcoià figura aquest 16 d'octubre en totes les publicacions especialitzades de moda amb la presentació d'aquest concurs nacional. El premi compta amb dos fases, una primera de recepció- d'esborranys, i una segona de confecció de les peces de roba de bany. A més de diversos premis en metàl·lic, el guanyador final podrà cursar un màster en Direcció d'Empreses de Moda, valorat en 7.500 euros. Més informació, i inscripcions, ací.