El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull la segona etapa de la volta a la Comunitat Valenciana amb victòria per a Matteo Trentin

El sextet d'escapats no ha pogut culminar el seu objectiu i ha sigut neutralitzat abans de l'ascens a l'última cota de la jornada: La Carrasqueta.

L'italià Matteo Trentin ha guanyat la segona etapa de la volta a la Comunitat Valenciana, amb eixida i final a la ciutat d'Alacant i que ha passat per Alcoi en el seu quilòmetre 76.

Els sis escapats han sigut els primers en passat per la 'meta volante' situada a l'Alameda, a l'altura de la plaça d'Al-Azraq. El pas s'ha produït poc després de les 13 h, i minuts més tard el de la resta del grup.

La victòria final ha sigut per al corredor Matteo Trentin, qui s'ha imposat amb rotunditat als seus competidors pels carrers de la ciutat d'Alacant. El sextet d'escapats no ha pogut culminar el seu objectiu i ha sigut neutralitzat abans de l'ascens a l'última cota de la jornada: La Carrasqueta. L'etapa s'ha decidit finalment al sprint, on el corredor italià s'ha imposat per davant d'altres favorits en les arribades massives com Bohuanni i Swift. Diego Rubio del Burgos BH s'ha col·locat com a líder de la muntanya després de coronar en primera posició els dos primers ports de la segona etapa de la Volta.

Així queda la general després de la segona etapa: