El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull un campionat nacional de Roller Derby aquest 16 i 17 d’octubre

50 participants de Galícia, Castella i Lleó i Comunitat Valenciana

L’Alcoi Roller Derby ha sigut punter a nivell nacional en la seua modalitat. Després de mesos sense activitat a causa de la Covid-19, Alcoi acollirà un campionat nacional d’aquesta modalitat amb 50 esportistes.

Aquest 16 i 17 d’octubre, equips valencians, de Burgos i de Galícia participaran en la III Copa d’Espanya de Roller Derby a Alcoi. Es jugaran 4 partits durant la jornada del 16 i el 17 se celebrarà una jornada de tecnificació. Aquesta està dirigida als participants de la copa i també a tot el públic en general que vulga conèixer aquesta modalitat.


Alberto Belda, regidor d’Esports, indica que “és una alegria poder tornar a presentar un esdeveniment d’aquesta modalitat”. A més, vora 50 persones coneixeran Alcoi vingudes des de distints punts d’Espanya. Belda anima a tothom a veure la Copa, ja que “és una modalitat molt espectacular i vistosa”.


La Federació Valenciana de Patinatge també dona suport a la competició nacional. Vicent Martí, el seu president, apunta que des de la Federació no només ens preocupen per les competicions autonòmiques sinó que volen portar a Alcoi competicions nacionals com aquesta.