El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull un nou Focus Pime el 21 de novembre

Reunió / CEEI

Vora 200 professionals van participar en l'edició anterior del Focus Pime d'Alcoi

L’economia circular i la transformació digital seran els eixos fonamentals del Focus Pime de L’Alcoià o El Comtat, que se celebrarà en Alcoi el pròxim dijous 21 de novembre. En aquesta ocasió està dirigit a emprenedors, empreses i professionals interessats en aquests temes.

El Focus Pime s’estructurarà en 4 tallers relacionats en economia circular, bioeconomia, intel·ligència artificial i big data. A més hi haurà una conferència plenària final, encara que no ha transcendit qui la impartirà. Per completar el programa, hi haurà una zona d’exposicions d’empreses, networking i visites a empreses referents de les nostres comarques.

L’esdeveniment per a empreses, emprenedors i altres profesionals està organitzat per IVACE, Ajuntament d’Alcoi, FEDAC, COEVAL, IBIAE, Cambra de Comerç d’Alcoi, AITEX, JOVEMPA, el Consorci de les Comarques Centrals, Universitat d’Alacant, el Campus d’Alcoi de la UPV, Ideas UPV i el CEEI Alcoi-València.

Aquests detalls s’han tancat en una reunió presidida per la Directora General de l’IVACE, Júlia Company; el regidor d’Empresa, Alberto Belda; i el Director General de CEEI Alcoi-València, Jesús Casanova.

Segons Júlia Company, “no tots els empresaris saben com adherir-se a l’economia circular i a les possibilitats que es poden oferir en un moment com l’actual en el qual els ciutadans estan conscienciats i disposats a combatre el canvi climàtic”.