El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull unTest Oficial del 28 Rallye La Nucia Mediterrani Trofeu Costa Blanca

Presentació del test oficial del rallye a Alcoi
  • El test tindrà lloc proper dilluns 31 d'octubre en "el Rebolcat" .
  • De 8 a 13 hores i de 14 a 20 hores el tram estarà tancat al trànsit.
  • Al test participarà l'alcoià Nicolás Cabanes.

La prova desenvoluparà a partir de les 8 hores en El Rebolcat, un tram de sis quilòmetres, que servirà als equips participants per a afinar la mecànica dels seus vehicles de cara al rallye que tindrà lloc del 3 al 5 de novembre.

Alcoi acull un Test Oficial com a preàmbul de la celebració del 28avo Rallye La Nucia Mediterrani ‘Trofeu Costa Blanca’ este dilluns 31 d'octubre. El test es desenvoluparà en la CV7881, en el conegut tram del Rebolcat, un dels trams més característics i reconeguts dels rallyes alacantins. El recorregut s'iniciarà a les afores de la ciutat d'Alcoi i arriba fins als voltants de la Venda Nadal.

Alguns dels principals vehicles i pilots inscrits en el Rallye La Nucia Meditarráneo han anunciat la seua presència en aquesta jornada de Test Oficial. Entre altres, està previst que prenga part l'alcoià Nicolás Cabanes, amb el seu Renault Clio Rally5. També participarà el Terra Training Motorsport, que va assistir amb Suhrayen Pernía a la presentació del Test Oficial d'Alcoi aquesta setmana en la plaça d'Espanya.

El test es desenvoluparà durant tota la jornada del dilluns, de 8 a 13 hores i de 14 a 20 hores, temps durant el qual el tram estarà tancat al trànsit, excepte en moments puntuals en els quals serà obert per a necessitats de residents o davant qualsevol emergència.

El Test Oficial, després de ser incorporat com a novetat en la passada edició del rallye, repeteix en el programa de la prova, donada el bon acolliment. El regidor d'esports d'Alcoi, Alberto Belda, ha mostrat la seua satisfacció pel fet d'acollir el test i convertir-se en focus d'atenció del món dels rallyes, en una terra “amb tradició i molta afició a aquest esport”.

Aquesta prova servirà als equips per a afinar la mecànica dels vehicles de cara al Rallye La Nucia Mediterrani Trofeu Costa Blanca. Segons ha donat a conéixer Vicente Cabanes, màxim responsable de l'organització del rallye, hi haurà punts de control i s'aniran prenent els diferents temps: “encara que no seran públics, seran interns, de cara als pilots, que aprofitaran aquest test per a realitzar diferents proves mecàniques, de motor, suspensions, pneumàtics o de reglatges”, ha declarat.

El rallye es disputarà del 3 al 5 de novembre. La carrera arrancarà el 4 de novembre a partir de les 15.00 hores, amb els trams Relleu-Penàguila (22,79 quilòmetres) i Benassau-Gorga (12,28 quilòmetres), que s'abordaran dues vegades cadascun. La competició es reprendrà el dissabte dia 5 al matí amb un recorregut compost pel tram de Xaló (21,77 quilòmetres) i les especials de Pego (10,37 km) i Coll de Rates (19,56 km). A la vesprada i, després del pas per les assistències, els pilots afrontaran de nou els trams de Xaló i Pego, on tindran l'última oportunitat per a alçar-se amb la victòria.