El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull una concentració per a '#FrenarElFeixisme'

La convocatòria s'ha dut a terme a través dels dispositius mòbils i xarxes socials.

Les portes del Centre Comercial Alzamora han acollit aquest 6 de desembre una mostra d'oposició al feixisme, després que desenes de ciutadans s'hagen concentrat en aquest punt a partir de les 12 h baix el lema #FrenarElFeixisme.

La concentració, tal com ha explicat un dels convocants, no s'ha realitzat des de cap plataforma ni organisme polític, "ha nascut de la gent del poble i per al poble". "Hem vist una creixent preocupació entre la gent de la nostra comarca davant de l'increment dels corrents feixistes, és per això que hem decidit dur a terme aquesta acció" explica el mateix manifestant al ser preguntat per l'esperit de la concentració.

Els manifestants han decidit romandre a les portes del Centre Comercial, i encara que no s'ha enregistrat cap mena d'incident, dos membres de la Policia Nacional s'han adreçat al nodrit grup per tal de conèixer els seus plans, davant del qual un portaveu ha manifestat la intenció de no traslladar l'acció a cap altre indret de la ciutat.

Pel que fa al lloc escollit per a mobilitzar-se, un dels manifestants ha justificat la seua idoneïtat com una manera d'alternar respecte a la ubicació habitual: el Centre de la ciutat. "Els de l'Ajuntament ja estan cansats de veure'ns les cares, però la gent del poble no, per això hem escollit un lloc que consideràvem anava a ser de pas per a molta gent" ha conclòs.