El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull una cursa solidària 'des de casa' a benefici de Creu Roja

Totes les persones que s'inscriguen a través de Mychip.es rebran un dorsal personalitzat.

Es tracta de la I Carrera Solidària en Casa Unión Alcoyana, una iniciativa que tindrà lloc el diumenge 3 de maig i amb la qual es volen recaptar fons per a Creu Roja.

La prova, que se celebrarà diumenge que ve 3 de maig, a les 10 h i s'emetrà en directe des del compte d'Instagram d'Unión Alcoyana. La carrera animarà als participants a practicar esport lliure des de casa, durant un temps estipulat. El recorregut inevitablement seran els metres de cada casa, dividits en quarts i habitacions; amb eixida/meta des del menjador o la cuina.

Totes les persones que s'inscriguen a través de Mychip.es rebran un dorsal personalitzat, amb el qual podran fer-se fotos o vídeos practicant esport i compartir-ho en xarxes socials, amb l'etiqueta oficial #CarreraSolidariaEnCasaUA. La carrera tindrà animació en línia, connexions en directe amb esportistes de la zona, sortejos i altres sorpreses.

En la seua organització participa el Club d'Atletisme Alcoi, membres de l'equip organitzador del Trail Solidari, l'equip de la Media Maratón Unión Alcoyana Seguros i la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi. La iniciativa també compta amb la col·laboració d'una trentena d'entitats esportives i esportistes individuals d'Alcoi i comarca, que participen en la difusió de la iniciativa a través de les seues xarxes socials.