El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Alcoi acull una cursa solidària 'des de casa' a benefici de Creu Roja

Totes les persones que s'inscriguen a través de Mychip.es rebran un dorsal personalitzat.

Es tracta de la I Carrera Solidària en Casa Unión Alcoyana, una iniciativa que tindrà lloc el diumenge 3 de maig i amb la qual es volen recaptar fons per a Creu Roja.

La prova, que se celebrarà diumenge que ve 3 de maig, a les 10 h i s'emetrà en directe des del compte d'Instagram d'Unión Alcoyana. La carrera animarà als participants a practicar esport lliure des de casa, durant un temps estipulat. El recorregut inevitablement seran els metres de cada casa, dividits en quarts i habitacions; amb eixida/meta des del menjador o la cuina.

Totes les persones que s'inscriguen a través de Mychip.es rebran un dorsal personalitzat, amb el qual podran fer-se fotos o vídeos practicant esport i compartir-ho en xarxes socials, amb l'etiqueta oficial #CarreraSolidariaEnCasaUA. La carrera tindrà animació en línia, connexions en directe amb esportistes de la zona, sortejos i altres sorpreses.

En la seua organització participa el Club d'Atletisme Alcoi, membres de l'equip organitzador del Trail Solidari, l'equip de la Media Maratón Unión Alcoyana Seguros i la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi. La iniciativa també compta amb la col·laboració d'una trentena d'entitats esportives i esportistes individuals d'Alcoi i comarca, que participen en la difusió de la iniciativa a través de les seues xarxes socials.