El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull una trobada comarcal de centres de formació d'adults

Un taller al FPA Orosia Silvestre

L'escola d'adults Orosia Silvestre d'Alcoi és l'amfitriona d'una trobada amb altres tres centres de formació de Banyeres, Ibi, Cocentaina i Muro. La trobada està oberta a ciutadania en general, perquè coneguen més de prop el treball que es fa en aquests centres de formació. 

El centre municipal de Formació per a Adults Orosia Silvestre d'Alcoi celebra la Setmana Cultural amb vora una trentena d'activitats. Hi ha de tot, des d'esport amb classes de zumba o taitxí, fins a tallers pràctics com un per a fer barrets i pompons de llana o un altre de cuina sense gluten. Però també hi ha xarrades, tallers de teatre, cinefòrum o microrelats. Una atapeïda agenda per a celebrar la Setmana Cultural del FPA Orosia Silvestre.


I una de les activitats centrals és la trobada de centres de formació de les nostres comarques, que tindrà lloc aquest dimecres 6 de febrer al llarg de la vesprada a la seu de l'escola, a l'edifici del Viaducte. Hi assistiran professors i alumnes dels FPA Beniassent de Cocentaina - Muro; el FPA Lluís Vives d'Ibi i l'Alfonso Iniesta de Banyeres. La trobada servirà també per a lliurar els guardons del 17 certamen artístic dels centres FPA. Des dels centres de formació per a adults conviden a la ciutadania en general a assistir i conéixer més de prop els treballs que es fa en aquests centres de formació. 

Un moment de la gala de l'any passat