El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acumula una incidència en Covid-19 de vora 900 casos per 100.000 habitants

Hospital / AM

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha informat que Alcoi registra després de cap d'any una incidència d'uns 900 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies.

A preguntes de distints grups municipals, Toni Francés ha confirmat que Alcoi té una incidència acumulada de 900 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies. Conselleria de Sanitat encara no ha actualitzat les dades, però l'alcalde ha afirmat que "hui manté reunions Conselleria per prendre mesures". Aquestes mesures no seran només per Alcoi sinó per alguns municipis amb alta incidència.


L'última actualització de dades fou el 28 de desembre, on Alcoi registrava una incidència acumulada de 674 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies diagnosticats per PCR. Sobre l'ampliació de les mesures, Francés recorda que "no tenim capacitat com a govern municipal" de prendre unes altres que no haja pres el govern valencià.


L'alcalde ha indicat que Alcoi "no organitza cap acte que puga suposar un risc per a la població. La prioritat absoluta és garantir la salut". En els actes al voltant de Ses Majestats d'Orient, "es garanteix absolutament la seguretat", segons Francés, ja que es tracta d'activitats "a l'aire lliure sense cap situació de risc".