El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi. Adjudicats 4 habitatges socials

Maria Baca, regidora del ram

Els beneficiaris tenen una sèrie d'obligacions que deuen complir, com deixar l'habitatge en perfectes condicions una volta finalitzat el termini de l'ajuda

Aquests immobles van dirigits a persones amb ingressos estables però que no poden accedir a un lloguer de lliure mercat

L'Ajuntament d'Alcoi juntament amb la regidoria d'Habitatge, han adjudicat 4 habitatges municipals. Les persones que han sigut beneficiaries d'aquesta ajuda han de complir una sèrie de requisits de tipus familiar i econòmic, com estar al corrent de les obligacions fiscals o no haver ocupat un habitatge il·legal, a més de tenir ingressos estables. 

L'Ajuntament a més, ha oferit ajuda a aquestes famílies per a que puguen eixir d'aquesta situació el més prompte possible.

Aquestes persones tenen una sèrie d'obligacions que deuen complir, com deixar l'habitatge en perfectes condicions una volta finalitzat el termini de l'ajuda. Tampoc es podran tenir animals, i hauran de participar en programes que promocionen el Departament d'Habitatge per buscar o millorar l'ocupació.

L'Ajuntament podrà realitzar visites per a constatar el compliment de les dites obligacions.
La regidora d'Habitatge, Maria Baca ha explicat que: "apostem per les polítiques actives i socials que s'adeqüen a la realitat d'Alcoi i que realment aprofiten per a impulsar les condicions de vida de les persones".