El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi aposta fort per convertir-se en un gran plató de cinema per atraure inversions i turisme

Alcoi disposa d'innombrables platós de cinema a l'aire lliure i també recintes, edificis i escenaris exteriors absolutament ideals per al rodatge de tot tipus de filmes.

'Arritmia', 'Manolete', 'Balada Triste de trompeta'... són algunes de les 7 pel.lícules que es van rodar a Alcoi mentre la Ciutat de la Llum estigué en funcionament a Alacant. Ara, l'Ajuntament aposta per convertir la ciutat en un gran plató de cinema.

És una de les opcions que l'Ajuntament, consideren més que interessants per potenciar el Turisme i l'atracció d'inversions a la ciutat.

Alcoi disposa d'innombrables platós de cinema a l'aire lliure i també recintes, edificis i escenaris exteriors absolutament ideals per al rodatge de tot tipus de filmes.

Així ho pensaven els productors de tot el món quan la Ciutat de La Llum d'Alacant estava en marxa i així ho demostra que la ciutat i el seu entorn foren de les localitzacions més utilitzades en pelis de primer orde.

 

L'estratègia turística i d'atracció de nous negocis de l'Ajuntament passa pel cinema. De fet, a FITUR, s'ha presentat una producció audiovisual dirigida per Xavi Cortés de vora 5 minuts de durada que mostra part d'eixos escenaris urbans, naturals i arquitectònics que ofereix Alcoi. Amb la interpretació de Xavi Mira, la mini-peli mostra amb eterns i magistrals travellings llocs únics com ara l'antiga Escola Industrial del Viaducte, el Carrascar de la Font Roja, els refugis de la Guerra Civil o el Cercle Industrial.

Alcoi, amb els regidors Raül Llopis i Lorena Zamorano, han presentat a FITUR, "Alcoi Film Office" per a donar a conéixer la ciutat i els seus recursos com a destinació cinematogràfica als empresaris del sector i productors, a través d'aquest vídeo i d'una agenda professional de servicis.