El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi aposta per la mobilitat elèctrica de cara a la neteja dels carrers

L'Ajuntament ha donat a conèixer els 18 nous vehicles que s'incorporaran a l'operatiu de neteja diària de la ciutat. 16 d'aquests vehicles són elèctrics i s'empraran des d'aquest 5 de novembre en el servei de neteja d'Alcoi; els altres 2 són camions que s'incorporaran pròximament.

L'alcalde Toni Francés recorda que amb aquestes incorporacions Alcoi es converteix en una de les ciutats que major nombre de vehicles elèctrics disposa per a la neteja dels carrers, una mesura que segueix la línia de foment de la mobilitat sostenible, assegura l'alcalde.

En aquest sentit, el regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, afegeix als beneficis mediambientals l'estalvi de soroll que generen aquests vehicles elèctrics.

La flota de nous vehicles inclou tres utilitaris que s'utilitzaran per a tasques d'inspecció, tres tricicles elèctrics, dos vehicles per a escombrar els carrers (un amb aigua a pressió), i dos camions (aquests no seran eleèctrics), mentre que la resta seran vehicles compactes per a la recollida de brossa en els punts més allunyats del centre d'Alcoi.