El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi apropa la lectura als més menuts

Una de les activitats lectores fetes a la Biblioteca de Tirisiti

Les activitats es celebraran durants els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre a les biblioteques del Tirisiti (al centre) i La Uixola (Santa Rosa). 

La Xarxa de Biblioteques Municipals d'Alcoi ha presentat una programació infantil amb taller i contacontes

L’Ajuntament d’Alcoi juntament amb la Xarxa de Biblioteques Municipals d’Alcoi han presentat una programació infantil per als últims mesos del any. Aquestes activitats es realitzaran en la Biblioteca Infantil Tirisiti (situada  als baixos del Centre Cultural Mario Silvestre), i a l’Agencia de Lectura Uixola de Santa Rosa.

La programació començarà el dia 22 de setembre a la Biblioteca Tirisiti amb el contacontes “La Zebra Camil·la”, que una setmana després estarà a La Uixola. Ja a octubre, el dia 6 a la Biblioteca Tirisiti i el 27 a La Uixola, serà el torn del taller d’animació lectora “Et recomane... el teu llibre favorit”.

Al mes de novembre, el dia 10 en la Biblioteca Tirisiti i el 24 en La Uixola la programació continuarà amb el contacontes i taller “La historia del Lobo”. I ja, per a tancar aquestes activitats culturals, els dies 15 i 22 de desembre, el taller d’animació lectora “Marcapàgines de Tirisiti i el Nadal”.

Per a poder participar en aquestes activitats es necessita fer una inscripció prèvia en la biblioteca corresponent.

El regidor de cultura, Raül Llopis ha volgut destacar que: “tenim una ciutat molt interessada en la cultura, treballem en tots els àmbits i aquesta pensem que és una bona forma d’introduir-se al món de la lectura per als més joves”.