El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi baixa l'IBI al 1,02%

Vanessa Moltó / Aj. Alcoi
L'objectiu és que, al final de legislatura, arribe al 1%, segons Toni Francés

L'objectiu del govern municipal és que, per a aquesta legislatura, l'IBI arribe a l'1%. Aquest no és l'únic avantatge fiscal que el govern ha aprovat a Alcoi. L'Ajuntament recorda que l'any passat, entre impostos municipal i preus públics, més de 50.000 rebuts municipals van tenir beneficis fiscals

L'objectiu del govern municipal és que, per al final d'aquesta legislatura, l'IBI arribe a l'1%. La regidoria d'Hisenda proposarà en la pròxima revisió la baixada de l'IBI a l'1,02% i continuar perseguint l'objectiu a final de la legislatura. Toni Francés sosté que "per als pressupostos del 2017 seguirem reduint el IBI i proposem una rebaixa de l'1% que passarà de l'1,03 a l'1,02, complint les nostres promeses".

Aquest no és l'únic avantatge fiscal que el govern ha aprovat a Alcoi. L'Ajuntament recorda que l'any passat, entre impostos municipal i preus públics, més de 50.000 rebuts municipals van tenir beneficis fiscals. En total, 19 conceptes tenien la possibilitat d'aplicar algun tipus de rebaixa en el pagament.

Francés acaba dient que el govern municipal d'Alcoi "no tan sols compleix les seues promeses, sinó que ho fa millorant la situació econòmica de les arques municipals, reduint l'endeutament a xifres històriques".