El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi busca la grossa de Nadal per segon any consecutiu

L'administració que va donar la Grossa a 2019 / AM

Les vendes de Loteria han baixat aquest 2020

26590. Aquest és el número de la Grossa de Nadal de 2019. Alguns dels dècims es van vendre a Alcoi, concretament a l'administració situada al Carrer Sant Tomàs. Entre les administracions de Loteria hi havia incertesa si en un any com aquest 2020 les vendes pujarien o baixarien. A nivell d'Espanya, les vendes han baixat. Un motiu potser la pèrdua de poder adquisitiu derivat de la Covid-19.

El tradicional sorteig de la Loteria de Nadal començarà a les 9 h d'aquest dimarts 22 de desembre. El sorteig comptarà amb tots els protocols marcats per la Covid-19. De fet, tots els professionals que apareguen a les pantalles que retransmetran el sorteig hauran passat una prova d'antígens, segons informa Loteries i Apostes de l'Estat. 

A les nostres comarques es guarda un molt bon record del sorteig de 2019. Part de la Grossa de Nadal va 'caure' a Alcoi, concretament als antics treballadors de Telefònica. A principis de 2019, Alcoi va viure un dia màgic. Després de jugar vora 5 milions d'euros en total, la pluja de milions es va convertir en 60. No va tindre tant ressò el cinqué premi, el 66212, que va caure a la papereria del Carrer Oliver.


No sabem si en unes hores serem rics (econòmicament parlant) o continuarem fent el 'sopar del pobre', però, per favor, prudència amb les celebracions. Tant de bo puga'm dir, almenys, que la salut és el més important.

Per cert, eixe mateix dia de 2019, l'Alcoyano golejava a l'Elc Il.licità a Cox