El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi busca voluntaris per evitar incendis

Font Roja

El termini d’inscripció està obert fins al 30 de juny. Es pot fer mitjançant la seu electrònica o presencialment al Registre de l’Ajuntament d’Alcoi del carrer Sant Llorenç adjuntant el formulari corresponent.

S’ha obert el període d’inscripció per al Voluntariat Mediambiental i, com a novetat, el 2023 s’ha introduït un nou torn.

Els paisatges naturals, les serres i els boscos que ens envolten són el nostre patrimoni i, com a societat, hem de vetlar per la seua protecció. Una de les maneres en què pots contribuir a aquesta tasca és inscrivint-te a la Campanya 2023 del Voluntariat Mediambiental en prevenció d’incendis forestals, la qual és finançada per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

 

Aquest any, com a novetat, s’ha passat de 5 a 6 torns i els voluntaris podran elegir les dates que millor s’ajusten a les seues necessitats: del 17 al 21 de juliol, del 24 al 28 de juliol, del 31 de juliol al 4 d’agost, del 7 a l’11 d’agost, del 14 al 18 d’agost i, finalment, del 21 al 25 d’agost.

 

Entre les tasques que hauran de dur a terme els voluntaris estan els treballs de vigilància i d’informació i conscienciació dels vianants en matèria d’incendis, orientació i flora i fauna. Cal dir que, tant el menjar com l’allotjament, va a càrrec de la regidoria de Transició Ecològica i que l’edat mínima de participació són 16 anys amb autorització dels progenitors.