El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi celebra el Dia de la Dona amb caminates individuals i no competitives

Cal fer un recorregut en bici, corrent o caminant, però enguany no seran caminates nocturnes pel toc de queda.

L'Ajuntament manté "A les fosques", una activitat esportiva individual i no competitiva per a celebrar el 8 de març. Enguany no cal inscripció i el kit és gratuït.

S'apropa el 8 de març i, com va dir el president Ximo Puig, cal mantindre el sentit reivindicatiu de la jornada però oblidar-se de manifestacions massives. Així, l'Ajuntament d'Alcoi ha decidit mantindre una de les activitats esportives dels últims anys però adaptada a la nova realitat. Es tracta de "A les fosques", que en la seua idea origina incloïa curses i caminates nocturnes, però que per a l'edició d'enguany manté la part esportiva individual.

Així, s'anima a les dones a fer recorreguts en bici, caminant o corrent, durant aproximadament una hora i amb un trajecte d'entre 4 i 10 quilòmetres. Però s'especifica que ha de ser individual i no competitiu. Les caminates cal fer-les entre el 5 i el 8 de març, i tan sols cal arreplegar un kit gratuït al complex esportiu municipal Eduardo Latorre. "Una vegada finalitzada la seua participació penjaran a la tanca ubicada a la porta del Complex un mocador com a testimoni i certificació de la seua participació en l'activitat", expliquen des de l'Ajuntament.

Poden participar totes les dones majors de 16 anys, i el kit gratuït espot arreplegara partir del 3 de març.