El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi celebra el Dia del Llibre el dijous 23 de juliol

Cartell del Dia del Llibre

"En plena era digital, el format de llibre físic segueix tenint per mi un encant
particular i un valor afegit, eixa olor que deixen els fulls de paper al passar amb
els teus dits, és una sensació que fa que la lectura tingui aroma. És comparable
a aquell guisat tradicional que fa eixa oloreta tan bona i que desperta els
nostres sentits", aquest és el símil principal del cartell, comenta Daniel Pinillos

El cartell ha estat elaborat per Daniel Pinillos, alumne de l’Escola Municipal de Belles Art

El Dia del Llibre va estar ajornat per la declaració de l’estat d’alarma, però, finalment, segons l'acord entre les onze llibreries locals col.laboradores i Biblioteques municipals d’Alcoi, es celebrarà a la nostra ciutat el dijous 23 de juliol.

Daniel Pinillos, alumne de l’Escola Municipal de Belles Arts i autor del cartell del Dia del Llibre comenta que “per mi ha estat un plaer poder fer aquest cartell amb tot el meu enginy i afecte per anunciar a Alcoi, el dia d’aquests petits i meravellosos objectes màgics que són els llibres”.

Com és costum, durant tot aquest dia les llibreries col.laboradores ofereixen un 10% de descompte en la compra de llibres i, a més, l’obsequi de l’obra 'Alcoi inèdit' (1863-1939), editada per l’Ajuntament d’Alcoi.

El mateix dia està previst també la presentació del llibre, que va ser ajornada el passat mes de març, ‘Les eleccions municipals a Alcoi (1979-2019)’, de Rafael Hernández Ferris i Pedro Juan Parra, una edició impulsada pel Consell de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi. La presentació tindrà lloc eixe dijous 23 de juliol, a les 20.30h, al pati de l’IVAM-CADA d’Alcoi.

Les onze llibreries que col·laboren en el Dia del Llibre són: Bretón, Cosmos, Detroit, Llorens, Natura, Pascual, El pont, Quaderns, Santonja, Tinta i Universal.