El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi celebra el 'Digital Change Day' amb casos d'èxit de transformació digital

L'esdeveniment se celebra amb motiu dels 10 anys de l'empresa alcoiana acceseo. MÉS INFO DE L'ESDEVENIMENT ACÍ. 

L'Àgora d'Alcoi acull el dijous 3 d'octubre el Digital Change Day, un esdeveniment gratuït sobre transformació digital dirigit a qualsevol empresari o emprenedor de les nostres comarques. La jornada començarà a les 18 h on es mostraran casos d'èxit de negocis que s'han digitalitzat i que no s'han quedat enrere en el moment de la transformació.

En la jornada, també, es presentaran eines indispensables per transformar una empresa. Està dirigit a tots tipus de sectors, ja que també es mostraran casos, aparentment, poc digitals com és l'hostaleria o l'assistència domiciliaria, entre d'altres. L'esdeveniment se celebra amb motiu dels 10 anys de l'empresa alcoiana acceseo. A banda d'aquesta, també col·laboren l'Ajuntament d'Alcoi, l’espai Àgora d’Alcoi, Pedro J. Mondéjar i La Caja de Luz.

La jornada comptarà amb empresaris com Fabián López d'Ecommaster i Turronesydulces.com, Judith Giner de Mi Legado Digital, Daniel Ibiza de Aiudo, Ana Ruíz de Pandabox, Noemí Mira de Bookaris, Manuel Más de Mundo Alfombra, María Albero de Saboreanda, i Juan Seguí de moonmetrics i acceseo. Al finalitzar, hi haurà networking per tal de conéixer a les empreses de primera mà i establir possibles sinergies.