El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi celebra la Setmana Mundial de la Lactància Materna

Xarrades, exposicions, música i jocs per als més menuts ocuparan enguany la Setmana Mundial de la Lactància Materna a Alcoi que se celebrarà des del 19 al 28 d’octubre.

Aquesta setmana Alcoi celebra la Setmana Mundial de la Lactància Materna, organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació De Mare a Mare. Coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama comença, el dia 19 d’octubre a Alcoi, una sèrie d’activitats per a donar informació a dones sobre beneficis i com donar el pit i visibilitzar a la comunitat de dones lactants, que finalitzarà al diumenge 28 d’octubre.

La programació començarà el divendres 19 d’octubre a les 17 h amb una xarrada al Centre Social de la Zona Nord on es donaran les claus per a tenir un bon començament a l’hora de donar el pit a mares primerenques. A partir del dissabte 20 s’inaugurarà a la planta d’oci del Centre Comercial l’exposició fotogràfica “Tetarte, l’art d’alletar en sororitat” idea que va nàixer a Santiago de Xile i que enguany arriba a la seua 7a edició.

Els actes continuen al divendres 26 amb una xarrada en la qual participaran comares, pediatres i assessores de lactància en el saló d’actes de l’hospital Verge dels Lliris de 12 a 15 h. La setmana finalitzarà al diumenge 28 amb una jornada de música i jocs per a tota la família en el Cercle Industrial a partir de les 12 h que estarà a càrrecs de l’Orquestra de flautes del Conservatori Joan Cantó i de Mamen Vercet.