El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Alcoi celebra la Setmana Mundial de la Lactància Materna

Xarrades, exposicions, música i jocs per als més menuts ocuparan enguany la Setmana Mundial de la Lactància Materna a Alcoi que se celebrarà des del 19 al 28 d’octubre.

Aquesta setmana Alcoi celebra la Setmana Mundial de la Lactància Materna, organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació De Mare a Mare. Coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama comença, el dia 19 d’octubre a Alcoi, una sèrie d’activitats per a donar informació a dones sobre beneficis i com donar el pit i visibilitzar a la comunitat de dones lactants, que finalitzarà al diumenge 28 d’octubre.

La programació començarà el divendres 19 d’octubre a les 17 h amb una xarrada al Centre Social de la Zona Nord on es donaran les claus per a tenir un bon començament a l’hora de donar el pit a mares primerenques. A partir del dissabte 20 s’inaugurarà a la planta d’oci del Centre Comercial l’exposició fotogràfica “Tetarte, l’art d’alletar en sororitat” idea que va nàixer a Santiago de Xile i que enguany arriba a la seua 7a edició.

Els actes continuen al divendres 26 amb una xarrada en la qual participaran comares, pediatres i assessores de lactància en el saló d’actes de l’hospital Verge dels Lliris de 12 a 15 h. La setmana finalitzarà al diumenge 28 amb una jornada de música i jocs per a tota la família en el Cercle Industrial a partir de les 12 h que estarà a càrrecs de l’Orquestra de flautes del Conservatori Joan Cantó i de Mamen Vercet.