El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi celebra les Pastoretes a través de la pantalla

El 3 de gener és sinònim de Pastoretes a Alcoi i d'inici de la Trilogia Nadalenca. A causa de la Covid-19 i les restriccions sanitàries, l'Ajuntament i el Grup de Danses Carrascal han organitzat unes 'pastoretes virtuals'

Ja podeu gaudir del vídeo de les 'Pastoretes', un dels actes més genuïns del Nadal Alcoià, que aquest 2021 s'ha vist alterat per la pandèmia. Ni Ajuntament ni Carrascal han volgut deixar de celebrar aquest acte i ofereixen un vídeo amb la participació de tots els col·legis que ha preparat Jorge Hinojosa i el seu equip.

Després de l'estrena del vídeo, al llarg del matí aniran pujant els vídeos de tots els col·legis d'Alcoi que hi han volgut participar.

4 i 5 de gener

L'Ajuntament d'Alcoi ha preparat distintes activitats per al 4 i 5 de gener, totes elles respectant les mesures derivades de la situació sanitària de cada moment.

Pel que fa a la burreta, estarà en 13 punts concrets per arreplegar les cartes dels xiquets, el dia 4 d'11 del matí a 20 hores de la vesprada. El dia 5, en els mateixos llocs, hi haurà part del seguici reial.

El dia 5, no hi haurà Cavalcada de Reis, però sí Adoració. Es farà ja començat el toc de queda, a les 23:15. Es retransmetrà en directe pel Facebook Live de l'Ajuntament, i valoren altres vies de difusió