El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi col·laborarà en les tasques de neteja de les festes de Cocentaina

Vehicles elèctrics que s'utilitzen per a la neteja dels carrers d'Alcoi.

Aquesta opció de col·laboració està contemplada en el plec de preinscripcions del contracte de neteja i brossa d'Alcoi.

Les festes de Moros i Cristians de Cocentaina comptaran enguany amb un aliat per a dur a terme les seues tasques de neteja. Es tracta de la veïna localitat d'Alcoi, qui destinarà part de la seua maquinària de neteja a Cocentaina amb ocasió de la festivitat que se celebra aquest cap de setmana.

Aquesta opció de col·laboració està contemplada en el plec de preinscripcions del contracte de neteja i brossa d'Alcoi i ha sigut el motiu pel qual els alcaldes dels dos municipis, Toni Francés i Mireia Estepa, han pogut establir la línia de col·laboració. El consistori contestà pretén també amb la iniciativa de conéixer altres opcions que podrien contemplar-se en el nou plec de neteja i brossa que està elaborant-se. Cal dir que l'administració dirigida per Mireia Estepa es farà càrrec de les hores de treball en les quals la maquinària i els operaris estiguen treballant en Cocentaina.

La regidora de neteja viària, Paqui Ruiz, recorda que "aquest any a banda de comptar amb el pla especial de neteja reforçarem el servei amb aquesta maquinària nova per garantir que el nostre poble queda més nét i, per tant, els actes festers poden lluir millor si cap, tot sense perdre de vista que la col·laboració ciutadana és imprescindible per tindre una Cocentaina neta".