El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi comença la campanya contra les plagues

Ja s'han fet actuacions a la piscina de Caramanxel o el clavegueram de Batoi

L'objectiu és evitar grans plagues d'insectes i rosegadors aquest estiu. Ja s'ha actuat a la piscina de Caramanxel o el clavegueram de Batoi, i al llarg de juny s'actuarà en totes les zones favorables a plagues properes als rius alcoians.

L'Ajuntament d'Alcoi informa que ja s'han iniciat els treballs per a combatre plagues aquest estiu, sobretot les d'insectes i rosegadors. Ja s'han fet tractaments al clavegueram de Batoi, i aquests dies es treballa a la piscina de Caramanxel. L'Ajuntament explica que "el circuit d'aigua de la piscina està rebent un tractament per prevenir l'aparició de brots de legionel·la, mentre que a la zona verda circumdant s'està actuant per evitar la proliferació de simúlids, espècie coneguda popularment com a mosca negra".

Els treballs continuaran aquesta setmana a la Zona Alta i el centre entre els rius Riquer i Serpis. La setmana de l'11 al 22 de juny s'actuarà a Batoi, Santa Rosa i Eixample entre els rius Riquer i Benissaidó. Finalment del 25 al 29 de juny l'empresa anirà a la Zona Nord entre els rius Benissaidó i Serpis. Totes les actuacions fetes es poden consultar ací.