El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi comença les visites turístiques dinamitzades

A més de les ja existents en l’Explora, l’oficina de turisme incorpora les dinamitzacions en tot el recinte emmurallat de la ciutat.

L’oficina de turisme d’Alcoi incorpora visites dinamitzades al recinte emmurallat de la ciutat. L’objectiu d’afegir aquesta oferta és atraure el públic familiar amb nous recursos turístics.

Fins ara al museu Explora ja es feien aquest tipus de visites, i gràcies a l’aposta dels alumnes en pràctiques que estan a l’oficina del Tourist Info i que han estudiat el mòdul d’Animació Sociocultural i Turística de l’Institut de Batoi, Rebeca Gisbert i David Vañó, es realitzaran aquestes visites teatralitzades, que ells mateixos duran a terme.

La dinamització consistirà en passar diverses proves que els xiquets hauran de superar i que al mateix temps, comptarà amb la posada en valor del patrimoni, amb la finalitat d’aprendre d’una forma més divertida.

Aquestes visites requeriran d'inscripció prèvia i seran gratuïtes. Tindran lloc els dies 19, 20, 21 i 28 d’abril i els diumenges 12 i 19 de maig.