El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi continuarà prestant el servei d'Ocupació i Orientació Laboral per telèfon fins que continuen les restriccions

Àgora / Ajuntament

414 persones noves han utilitzat el Servei d'Ocupació i Orientació Laboral durant 2020

Les atencions al Servei d'Ocupació i Orientació Laboral de l'Ajuntament d'Alcoi van augmentar a 2020 respecte a 2019 un 10% més. El consistori ha decidit que les peticions i cites s'atenguen per telèfon o a través d'internet per minimitzar riscos mentre seguisquen les restriccions per la Covid-19 decretades per la Generalitat.

El servei recomana a les persones interessades que concerten una cita prèvia a través de la web de l'Ajuntament d'Alcoi alcoi.org. Les tècniques d'Orientació es posaran en contacte amb aquestes persones a l'hora i el dia de la data seleccionada. Quan la incidència per la Covid-19 baixe i les restriccions de sapareguen, el servei tornarà presencial a Àgora.

El Servei d'Ocupació i Orientació Laboral va realitzar en 2020 --any marcat per la crisi sanitària del coronavirus---,  un total de 1.083 atencions, un 10% més que en 2019. El 54,47% d'aquestes cites responen a una labor de seguiment a usuaris i usuàries d'aquest servei, que en total suma 414 noves persones orientades durant l'any 2020.