El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi contracta a 7 joves gràcies a AVALEM JOVES

Ajuntament d'Alcoi / Foto: Aramultimèdia

La Generalitat Valenciana dona 107.467,49 € per a AVALEM JOVES-EMPUJU 2020

La subvenció AVALEM JOVES proporciona feina durant un any a set joves menors de 30 anys, que treballaran com a conserges en els diferents edificis municipals de la ciutat.

L’Ajuntament d’Alcoi ha aconseguit una subvenció de 107.467,49 € de la Generalitat Valenciana per donar una oportunitat laboral a joves aturats. El 17 de desembre començaven a treballar com a conserges set joves menors de 30 anys inscrits al Sistema de Garantia Juvenil que podran gaudir d’un contracte d’un any a les instal·lacions municipals d’Alcoi.


AVALEM JOVES-EMPUJU és el nom que rep aquesta subvenció que l’ajuntament du sol·licitant des de fa uns anys per traure de l’atur als menors de 30. Com destaca Alberto Belda, regidor d’Ocupació i Empresa, aquesta ajuda “permet a joves de la ciutat, obtenir la seua primera ocupació, entrar en el mercat laboral i adquirir l'experiència que els servirà per a obtenir una ocupació una vegada finalitze aquest contracte”.


La demanda incial d'Alcoi era d’1.542.805,22 €, però es va veure reduïda a 107.467,49 € perquè segons les bases de la convocatòria si la dotació econòmica fos insuficient, serien prioritàries les localitats amb més atur entre els joves. Però aquesta no és l’única ajuda rebuda per a la ciutat, també se li han concedit 533.400,37 € per a Avalem Experiència ECOVID2020 que ha permés contractar 45 persones.