El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi crea una borsa de vivendes municipals socials

Joana Martínez, Maria Baca, Luis Molina i Sara Molina presenten la borsa de vivendes socials / R. Lledó
Es poden sol·licitar del divendres 16 de febrer al 16 de març al Departament d'Habitatge

Seran 4 els habitatges socials que l'Ajuntament d'Alcoi ofereix per ocupar en la borsa. Aquestes vivendes van dirigides a persones amb ingresos estables però que no tinguen prou capacitat econòmica per a pagar un lloguer. Altres requisits podeu consultar-los dins la noticia

Seran 4 les vivendes socials que l'Ajuntament d'Alcoi ofereix per ocupar en la borsa. Aquesta nova iniciativa de la regidoria de Vivenda ha estat presentada per Maria Baca i per Luis Molina, cap del Departament d'Habitatge. Les bases, que van ser publicades al BOP, es poden consultar en el document adjunt sota la fotografia. En la roda de premsa també hi han estat presents les treballadores del Departament, Joana Martínez i Sara Molina.

Aquestes vivendes van dirigides a persones amb ingresos estables però que no tinguen prou capacitat econòmica per a pagar un lloguer. Alguns dels requisits per poder accedir a aquesta borsa de vivendes socials són: estar al corrent amb les obligacions amb l'Ajuntament, no haver sigut desnonat per impagament dos o més vegades, no haver ocupat il·legalment un habitatge, no haver renunciat a cap oferta laboral o curset, o no haver sigut beneficiari els últims 5 anys d'una vivenda pública a Alcoi o província, entre d'altres.

Les sol·licituds es poden presentar del 16 de febrer al 16 de març de 10 a 14 h en el Departament de Vivenda (situat al carrer Sant Llorenç, 2). La regidora d'Habitatge, Maria Baca, ha explicat que "pensem que ha de ser un recurs per eixir d'una mala situació". Baca també ha anunciat que després d'adjudicar els 4 habitatges es farà un seguiment a aquestes famílies.