El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi crea una Mesa per fer seguiment de les mocions i precs aprovats

La proposta fou de Ciutadans i aprovada per unanimitat.

Govern municipal i oposició, per unanimitat, aprovaren la creació de la mesa de control i seguiment de les mocions i precs aprovats en els plens municipals. Aquest 27 d’abril s’ha constituït la Mesa amb caràcter trimestral.

Ciutadans fou qui va fer aquesta proposta al plenari de novembre de 2020. El govern indica que l'objectiu principal serà “donar un impuls a totes aquelles iniciatives i propostes que han sigut aprovades, per continuar millorant la nostra ciutat i la qualitat de vida de la ciutadania”.

La regidora de Democràcia Participativa i Transparència, Teresa Sanjuán, sosté que “no només és necessària la transparència sinó donar totes les eines als grups de l’oposició perquè puguen fer la seua tasca de seguiment i control”. La proposta de la formació taronja la veuen “molt útil”.

Rosa Garcia, portaveu de Ciutadans a Alcoi, apunta que “l’objectiu principal d’aquesta moció és la transparència. La mesa deu ser un òrgan de seguiment d’aquelles propostes que fem tots els grups polítics i que puga assegurar el compliment dels acords adoptats". Garcia continua dient que “quan els acords no es compleixen, els partits de l’oposició no tenim informació puntual del perquè no estan desenvolupant-se les propostes aprovades”.