El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi crea una ruta sobre Camilo Sesto amb els llocs més emblemàtics de l'artista

Gilberto Molina, Raül Llopis, Ángeles Llorens i Lorena Zamorano han presentat la ruta / R. Lledó
Ha estat presentada al nou club de fans

La ruta comença en la casa que el va veure nàixer, situada al Carrer Anselm Aracil. La segona parada és l'última casa on va viure a Alcoi, a la part baixa del Carrer Iabel La Catòlica. Ja en el centre, el tercer lloc emblemàtic de Camilo és a la Filà Judios. Les parades restants són el Col·legi Salesians (on va estudiar), la Glorieta (un dels primers llocs d'assaig) i la nova seu del Club de Fans

La Tourist Info d'Alcoi ja compta amb una nova ruta. Es tracta de la Ruta Camilo Blanes Cortés 'Camilo Sesto', on es mostren 6 punts importants de la seua vida en la ciutat que el va veure créixer. Aquesta nova ruta, que porta treballant-se des de fa molt temps com ja vam mostrar a ARAMULTIMÈDIA, s'ha presentat a la nova seu del Club de Fans a l'Apolo (Carrer La Cordeta).

El mateix club de fans és l'última parada d'aquesta ruta. Cal recordar que totes les parades van relacionades amb un fragment d'una de les seues cançons. Els fullets informatius estan editats en 5 idiomes, com també totes les altres rutes de les quals disposa l'Oficina de Turisme.

La ruta comença en la casa on va nàixer, situada al Carrer Anselm Aracil. La segona parada és l'última casa on va viure a Alcoi, a la part baixa del Carrer Iabel La Catòlica. Ja en el centre, el tercer lloc emblemàtic de Camilo és a la Filà Judios. Les parades restants són el Col·legi Salesians (on va estudiar), la Glorieta (un dels primers llocs d'assaig) i la nova seu del Club de Fans.

En la presentació de la nova ruta hi han estat els regidors de Cultura i Turisme, Raül Llopis i Lorena Zamorano, respectivament. En representació del Club de Fans, hi han estat Gilberto Molina i Ángeles Llorens.