El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

El Reial Madrid no està disposat a patir un "Alcoyanazo" i arribarà a Alcoi a l'hora de dinar de dimecres amb els seus efectius més destacats. No estarà Ramos, però sí Courtois, Benzemà, Hazard o Isco. Zidane no vol problemes i ha demanat els seus jugadors implicació al 100%.

Més informació

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Alcoi crema tres fogueres per a donar la benvinguda a l'estiu

Cremà al Partidor. Imatge d'arxiu

Els Bombers animen a gaudir de la festa del foc, però respectant els cordons de seguretat per tal d'evitar incidents. 

Els primers seran els veïns del Partidor, que la cremen dissabte a la mitjanit. Ja diumenge es cremen la de Batoi a les 19,30 hores i la de la Zona Nord a les 00 hores.

En Alcoi els barris s'ho han pensat bé enguany i han escalonat la cremà de les fogueres, així, l'apassionat al foc pot visitar els tres moments.

La primera en cremar-se serà la del Partidor, dins de les festes que el barri fa pel Solstici. Serà dissabte 22 de juny, al carrer Sant Rafel a la mitjanit, i a continuació hi haurà música amb el grup Rumbo. Cal recordar que la festa de MaracaTuTambé també s'uneix a les festes del Partidor, i a la vesprada hi haurà tallers de percussió per a xiquets i actuacions de Maracatu.

Ja diumenge serà el torn de la foguera de Batoi, que enguany sí que es cremarà. Serà a les 19,30 hores al poliesportiu de Batoi al carrer Mondúber.

I ja a la nit ens traslladem a la Zona Nord, on celebren la tradicional festa del Ros. Durant la vesprada hi haurà música i desfilada de disfresses, i el foc es farà en la foguera del barri a la mitjanit.

 

Gaudir de la festa del foc amb seguretat

 

Policia Local, Protecció Civil i Bombers tenen per davant un intens cap de setmana per assegurar que la gent puga gaudir de la festa del foc amb seguretat. La norma general en cada foguera està clara: no es pot traspassar la cinta que fa de cordó de seguretat. Miguel Montero, suboficial del parc de la Muntanya, explica que durant la cremà els Bombers controlen i refreden el foc perquè la temperatura no siga massa alta, i vigilen que la combustió siga la correcta perquè no genere massa fum. Montero anima a la gent a gaudir de la festa però "sempre complint les mesures de seguretat, perquè el més important de la festa són les persones".

Pel que fa a la previsió de vent, que en alguna altra ocasió ha obligat a suspendre la cremà, no s'espera, de moment, una alerta alta per al camp de setmana.