El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi, de nou candidata a millor destinació SICTED d'Espanya

En el vídeo, la regidora Lorena Zamorano explica que suposa ser un municipi SICTED.

Ja són més de 30 els establiments turístics alcoians amb el reconeixement SICTED, que valora la qualitat turística.

El saló plenari de l'Ajuntament d'Alcoi ha lliurat les distincions SICTED d'enguany, un reconeixement turístic coordinat pel Ministeri i Turisespaña on es valora la qualitat en destinació. Pot optar qualsevol establiment relacionat amb el turisme, museus, restaurants, hotels, allotjaments o centres culturals. Suposa una inversió per part dels establiments per implantar un sistema de qualitat, que es revisa cada cert temps.

Cada any en FITUR es premien també les millors destinacions SICTED, i Alcoi està nominada. Ja va ser candidata en el 2019, quan va rebre els premis per la Fira Gastronòmica i l'Agenda cultural de la ciutat, i va ser l'única ciutat valenciana amb el reconeixement. La regidora de turisme Lorena Zamorano assegura que a FITUR es reconeix la trajectòria d'Alcoi, on cada any nous establiments se sumen a la distinció SICTED.

Alguns dels establiments o museus alcoians que compten amb la distinció SICTED són el MUBOMA, el MAF, l'Explora, l'Oficina d'Informació, el teatre Calderón, el Parc Natural Font Roja, el Refugi de Cervantes, Masia la Mota, Hostal i restaurant Savoy, Masia la Safranera, Equitación Peluca, Toni Miranda, Restaurante BrasilAlcoitur Viatges, Hotel ReconquistaSpainrider s.l., Sercotel Ciudad de Alcoy, Pergaminos y Heráldicas Arte23, i com a noves distincions enguany, Casa Timoteo i Casa Serverina.