El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi, de nou, epicentre del patinatge nacional el 22 i 23 de març

Campionat del 2018 / AM

La previsió és que vinguen a Alcoi més de 900 esportistes i entrenador, als quals cal sumar els acompanyants

Torna a Alcoi el Campionat d'Espanya Grups Junior i Quartet a la modalitat de Grup Xou. Al Pavelló Mutualidad de Levante es donaran cita més de 70 clubs pertanyents a 12 Comunitats Autònomes, amb una participació estimada de més de 900 persones (esportistes, tècnics, delegats, auxiliars, etc.), juntament amb altres acompanyants com amics i familars.

La cita tindrà lloc el divendres 22 i dissabte 23 de març. A banda del campionat nacional, també se celebrarà el IV Trofeu Ciutat d'Alcoi grups xicotets i grans. Les entrades eixiran a al venda a final de febrer, segons indica l'Ajuntament d'Alcoi a un comunicat. L'edil d'Esports, Alberto Belda, indica que "la Federació Espanyola de Patinatge, avalada per la Federació Valenciana de Patinatge ha tornat a confiar en la nostra ciutat per a albergar aquest campionat de nivell nacional, el màxim d'aquesta categoria al nostre país. Per a nosaltres és un orgull poder ser la seu del Campionat d'Espanya una altra vegada. Això és sinònim que les coses es van fer molt bé i que l'organització va ser tot un èxit. Per això hem d'agrair la labor realitzada per la Comissió organitzadora amb una involucració màxima".

Recentment s'han celebrat els diferents Campionats Territorials que determinen la classificació dels diferents clubs per a aquest Campionat Nacional i Trofeu Ciutat d'Alcoi. L'esdeveniment esportiu és possible gràcies a la Real Federació Espanyola de Patinatge – Comité Nacional de Patinatge Artístic i la Comissió Organitzadora creada des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi.

Belda destaca també que el campionat esportiu tindrà un impacte econòmic a Alcoi: "Hem fet una inversió que beneficia a la ciutat, ens situa en el mapa esportiu del país i fa que el nom d'Alcoi es veja per tota Espanya amb motiu dels campionats i a més, és especialment positiva la repercussió econòmica a la ciutat, els participants, les seues famílies i els entrenadors estan durant un cap de setmana a Alcoi, coneixent la ciutat i omplint els establiments hostalers, ja que estaran menjant, dormint i realitzant compres".