El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi declara la guerra a les tovalloletes humides

Tal com ha anunciat l'edil d'obres, l'inici de la campanya de sensibilització es podria dur a terme a les acaballes d'aquest mes d'octubre o de cara a novembre.

El llançament d'aquest producte per la tassa del vàter genera greus inconvenients en el manteniment del clavegueram. L'Ajuntament durà a terme una campanya de sensibilització al voltant dels problemes que aquesta pràctica comporta.

El regidor d'obres, Jordi Martínez, ha reconegut que els embussos generats per l'acumulació de tovalloletes són un dels principals problemes que han d'afrontar els responsables del manteniment del clavegueram. "És un problema gravíssim que afecta a totes les ciutats; ens podríem fer creus del volum de tovalloletes que s'extrau contínuament del clavegueram" ha reconegut Martínez.

Un dels responsables de l'empresa que gestiona el manteniment del clavegueram en Alcoi, Humberto Panella, assegura que "la gent llença el producte al vàter pensant que es desfarà, tal com ocorre amb el paper higiènic, però no és així".

Tal com ha anunciat Martínez, l'inici de la campanya de sensibilització es podria dur a terme a les acaballes d'aquest mes d'octubre o de cara a novembre.