El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi decorarà la façana de l'antic cine Goya amb art urbà

Daniel Muñoz serà l'encarregat de pintar el mural al Cine Goya. Serà a la façana situada enfront de l'IVAM-CADA Alcoi, i ho farà amb un disseny d'art conceptual

 

Consulta tota la programació de la edició d'Urban Skills, que inclou conferències, concerts tallers i mostra de pintura urbana.

La segona edició del festival d'art de carrer 'Urban Skills' promet redecorar la fesomia d'alguns edificis de la ciutat. Entre aquests, alguns tan emblemàtics com el de l'antic cinema Goya, que serà un dels 5 indrets de la ciutat sobre els quals es pintaran murals de grans dimensions amb l'estètica de l'art urbà.

En total seran 5 els murals que es projectaran al llarg de la ciutat, tal com ja ocorreguera en la primera edició d'Urban Skills, celebrada l'any passat. Els grafiters estaran treballant in situ al carrer del 30 de setembre al 6 d'octubre, entre ells Daniel Muñoz, l'extremeny encarregat de pintar el mural al Cine Goya. La part que s'encarregarà de pintar serà la façana situada enfront de l'IVAM-CADA Alcoi, i ho farà amb un disseny d'art conceptual. La resta de localitzacions on es projectaran murals seran l'amfiteatre de la Zona Nord, el carrer Calderón (al costat de Pont de la Petxina), el parc del Romeral, i el Centre de Salut de la Zona Alta. Consulta totes les localitzacions en el mapa adjunt, així com al vídeo de la roda de premsa.

D'altra banda, Urban Skills ha programat diverses activitats a les instal·lacions del centre d'art IVAM-CADA Alcoi. Per una part, projeccions de documentals per tal de fer pedagogia de l'art urbà. Així mateix hi haurà conferències, i tallers de rap i de grafiti. El vessant musical l'aportarà el col·lectiu Fem Rap (dissabte 5 d'octubre a la pista d'skate baix del pont de Cervantes), i el raper ABRAM per a clausurar el festival, el diumenge 6 d'octubre a l'amfiteatre del parc de la Zona Nord.