El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi destina 105.000 € per pagar serveis bàsics a famílies desfavorides

1.052 de les ajudes d'han aprovat en concessió automàtica.

Els beneficiaris d’aquestes ajudes són nuclis familiars amb ingressos inferiors a 12.000 €, que no poden fer front a les càrregues per a poder viure en un habitatge estable.

1.333 llars alcoianes seran receptores de les ajudes que atorga l’Ajuntament d’Alcoi per a pagar subministraments bàsics en els domicilis de les famílies menys afavorides. El total de les ajudes ascendeix a 105.130 €,xifra en què també s'inclouen les bonificacions per la taxa de la brossa.

Al llarg de 2019 s’han presentat un total de 1.370 sol·licituds, aprovant-se 1.052 ajudes en concessió automàtica, 86 que són una ampliació de la quota autonòmica, 154 noves ajudes i 41 noves d’ampliacions de la quota autonòmica.

Els beneficiaris d’aquestes ajudes són nuclis familiars amb ingressos inferiors a 12.000 euros anuals que no poden fer front a les càrregues necessàries per a poder viure en un habitatge estable.

La regidora d'Hisenda, Vanessa Moltó, comenta: “Seguim treballant des de l’Ajuntament perquè les famílies en situació de precarietat puguen fer tindre els serveis bàsics, evitant el desarrelament i promovent la dignitat de l'habitatge habitual amb els seus serveis mínims. En total, més de 1.300 nuclis familiars s’han pogut acollir a aquestes ajudes”.