El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi destina 12.000 euros en ajudes per a 12 esportistes no professionals

Gala de l'esport en Alcoià en 2018, acte en què es fa entrega de les ajudes.

Recordem que algunes veus del món de l'esport alcoià han mostrat el seu disgust amb la convocatòria de les ajudes d'enguany.

Ja s'han fet públics els 12 esportistes que gaudiran de les ajudes que l'Ajuntament d'Alcoi atorga anualment a esportistes no professionals. Les ajudes, valorades en 12.000 euros, es destinen a esportistes que disputen competicions d'àmbit autonòmic, nacional o internacional.

Aquests 12 esportistes que han aconseguit les ajudes són: Carlos Galera Cantó -ciclisme BMX- 1.283 €; Gaizka Porras Ferreiro -judo- 1.195 €; Raúl Fernández García -judo- 1.142 €; Daniela Picó Fernández -gimnàstica rítmica- 1.125 €; Claudia Belda Seguí -gimnàstica artística- 1.031 €; Alejandro Cordero Pastor -ciclisme BMX- 1.023 €; Víctor Tudela González -escacs- 950 €; Sergi Valero Cantó -ciclisme BMX- 937 €; María García Romero -gimnàstica rítmica- 936 €; Inés Padilla Esteve -gimnàstica artística- 859 €; Laura Casabuena García -gimnàstica artística- 802 €; i Malena Matarredona Jordá -gimnàstica artística- 710 €. Han quedat fora Ismael Ewan Sánchez Mc Ilroy, de paraescalada, per no aconseguir la puntuació necessària; i Aitana López Molla, per presentar-se fora del termini.

 

Polèmica

Recordem que algunes veus del món de l'esport alcoià han mostrat el seu disgust amb la convocatòria d'enguany. Concretament era l'atleta Ovidi Albert qui criticava la falta de promoció i difusió de les ajudes, raó per la qual assegurava haver-se quedat fora de la convocatòria d'enguany. Des de l'Ajuntament recorden que tota la informació relativa a la convocatòria, va ser enviada als clubs i a llistat d’Esportistes d’elit de l’anualitat 2018, i també estava disponible en la web del Centre d'Esports.