El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi disposarà d'un circuit per a bicis BMX

Pista on s'instal·larà el circuit de BMX.

La regidoria d'Esports disposa d'un pressupost d'1.535.700 € per a 2019, 414.000 € dels quals es destinaran a l'apartat d'inversions.

Aquest circuit estarà ubicat baix de la seu d'ACIF, d'enfront del Camp Municipal El Collao, i serà un dels projectes a escometre amb el pressupost de la regidoria d'Esports, que enguany ha crescut un 9% respecte al de 2018.

Del més de milió i mig d'euros amb què conta la regidoria per a 2019, són 414.000 € els que es destinaran a inversions. En aquest apartat destaca l'ampliació del poliesportiu Francisco Laporta, on s'instal·larà una coberta en una de les pistes exteriors del poliesportiu. Al Pavelló Mutualidad de Levante es treballarà sobre el paviment de les dues pistes esportives i sobre l'estructura interior de la coberta. Es millorarà la il·luminació dels camps de futbol, on es canviarà la gespa del camp. En el poliesportiu de Caramanxel se substituirà el paviment d'una de les pistes, i d'altra banda, es recuperarà una nau per a la pràctica de gimnàstica artística, la qual ha estat de lloguer durant els darrers anys.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, destaca l'increment d'aquest pressupost, que en matèria de despesa corrent ha augmentat "en un 27% respecte a la darrera legislatura del Partit Popular, passant dels 429.986,07 euros a 1.121.700 euros, treballant en un doble vessant igualment important, per una banda en el manteniment que havia estat abandonat fins ara i per altra en noves instal·lacions esportives i millora de les existents".