El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi donarà a conèixer els procesos participatius a les associacions el 22 de setembre

Escola de Participació Ciutadana / AM

Els pressupostos participatius 2021 ja han començat a Alcoi

Aquest 22 de setembre, les associacons d’Alcoi tenen una cita al CCJ per tal d’aprofundir en els pressupostos i processos participatius. Aquesta será la 4ª sessió, organitzada pel Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alcoi, per formar en eines i recursos per a la participació real del teixit associatiu.

Aquesta començarà a les 17 h. En la primera que es va celebrar van acudir 12 persones de 8 entitats d’Alcoi. Concretament són les associacions veïnals de Batoi, Zona Nord, Font Roja, Santa Rosa i Viaducte, així com Avanzar, de Mare a Mare i la Asociación de Personas Sordas de Alcoy y Comarca.


Aquesta iniciativa està portant-se a terme dins del projecte ‘Escola per a la Participació’ on s’estan fent cursos per a les associacions. Es tracta d’una escola d’associacions que tracta de donar resposta al teixit associatiu i que pretén oferir acompanyament, assessorament i recursos i se suma a altres que ja s’han dut a terme com el curs ‘Obligacions documentals i procediments de les associacions’, que es va realitzar el passat mes d’abril.


La regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán, indica que “des de la nostra regidoria treballem per dur a terme diferents objectius, destacant el de fomentar la informació i la formació del teixit associatiu d'Alcoi. Per això i a través de l’Escola de Participació volem ajudar a les entitats d’Alcoi a tindre una millor formació en distints àmbits perquè així puguen dur a terme millor la seua activitat”.