El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi dotarà de càmeres i de taquilles individuals a la piscina José Trenzano i la de Caramanxel

Piscina municipal José Trenzano.

Les piscines de Batoi, Caramanxel i José Trenzano obrin aquest divendres 14 de juny i romandran obertes fins al 8 de setembre. 

Aquest divendres 14 de juny obrin les tres piscines municipals d'Alcoi, i dues d'elles ho fan amb un increment de les mesures de seguretat. La piscina de Caramanxel i la de José Trenzano incorporaran enguany com a novetat videovigilància i uns serveis de taquilles individuals perquè els usuaris puguen guardar les seues pertinences.

Tal com ja va ocórrer l'any passat, totes tres piscines han unificat el seu calendari d'obertura: des del 14 de juny fins al 8 de setembre, en horari de 10 a 20 h de manera ininterrompuda. Alberto Belda, regidor en funcions d'Esports, assegura que aquesta unificació "era una demanda dels usuaris, implementada l'any passat, i que ja va funcionar molt bé". També recorda la inversió de 130.000 euros que el consistori alcoià va realitzar l'estiu passat, temporada en què es va posar en funcionament el registre electrònic dels banyistes, i que enguany continuarà en marxa.

Les millores d'ara fa un any s'han de sumar a l'increment de la seguretat que s'aplicarà ara en la piscina de Caramanxel i la de José Trenzano. Solament en aquesta última s'instal·laran vora 50 taquilles individuals, on els usuaris puguen dipositar les seues pertinences. Açò se suma al servei de videovigilància en totes dues piscines, amb unes càmeres de seguretat que gravaran l'accés a les piscines durant les hores d'obertura, i unes altres que enregistraran l'interior de les instal·lacions quan aquestes hagen tancat les seues portes a partir de les 20 h.

Activitats infantils

L'oferta de les piscines municipals també inclou l'organització d'activitats infantils durant els mesos de juliol i agost. Belda assegura que la programació encara no està tancada, però ja anticipa que enguany les jornades de jocs infantils no soles es duran a terme en la piscina José Trenzano, sinó que també es podrien desenvolupar en la de Caramanxel. Per a aquestes últimes instal·lacions, el regidor avança que "s'està treballant conjuntament amb la regidoria de Cultura per tal de formalitzar alguna activitat de caràcter lúdic-cultural".