El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Alcoi, en contra de la pena de mort del jove que va viure a les nostres comarques, Víctor Parada

Familiars de Víctor Parada al plenari d'Alcoi / R. Lledó
El 5 de gener de 2018 va estar condemnat a mort per transportar 450 grams de droga de Bolívia a Malàisia

Declaració institucional llegida a l'Ajuntament d'Alcoi: "L’Ajuntament d’Alcoi, reunit en Ple, demana a les instàncies pertinents del Govern d’Espanya, en base a la nostra preocupació per la situació de Víctor Parada, la família del qual resideix a la nostra ciutat i ha estat condemnat a mort en Malàisia, i per deixar clara la nostra postura de repulsa front a la pena de mort en tot el món, que prosseguisca amb les gestions per instar al Govern de Bolívia a que realitze totes les mesures i accions necessàries davant del Govern de Malàisia per evitar l’execució d’aquesta pena capital"

El plenari municipal d'Alcoi ha aprovat per unanimitat aquesta declaració institucional sobre Víctor Parada, jove que va nàixer a Bolívia però que va viure a les nostres comarques fa alguns anys. Alguns dels familiars i coneguts que estan a Espanya també hi han acudit al plenari. La corporació municipal al complet han aprofitat per donar el seu suport. 

Aquest és el text que s'ha llegit:

"L’Ajuntament d’Alcoi, reunit en Ple, demana a les instàncies pertinents del Govern d’Espanya, en base a la nostra preocupació per la situació de Víctor Parada, la família del qual resideix a la nostra ciutat i ha estat condemnat a mort en Malàisia, i per deixar clara la nostra postura de repulsa front a la pena de mort en tot el món, que prosseguisca amb les gestions per instar al Govern de Bolívia a que realitze totes les mesures i accions necessàries davant del Govern de Malàisia per evitar l’execució d’aquesta pena capital".

Cal recordar que fou ARAMULTIMÈDIA qui va contar, en exclusiva, el cas de Víctor Parada. A Bolívia s'ha convertit en una qüestió d'estat i membres del govern bolivià ja hi han viatjat a la presó de Malàisia per tal de salvar a Víctor de la pena capital.