El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

El Reial Madrid no està disposat a patir un "Alcoyanazo" i arribarà a Alcoi a l'hora de dinar de dimecres amb els seus efectius més destacats. No estarà Ramos, però sí Courtois, Benzemà, Hazard o Isco. Zidane no vol problemes i ha demanat els seus jugadors implicació al 100%.

Més informació

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Alcoi en obres: reforma a la plaça Santa Rafaela Maria i nou asfalt en diferents carrers

El carrer Mestre Laporta està asfaltant-se de nou, i en abril es farà a Pintor Cabrera. Es veuen també operaris aquests dies a altres carrers de la ciutat. I a la Zona Nord s’han iniciat les obres que canviaran la plaça Santa Rafaela Maria, amb una nova zona de jocs infantils únic a la zona.

L’Ajuntament d’Alcoi informa que ja s’han iniciat les obres de reforma integral de la plaça Santa Rafaela Maria, a la Zona Nord. Suposa una inversió de quasi 166.000 euros, finançat al 70 per cent per la Diputació d’Alacant.

Des del consistori expliquen que les obres suposaran la instal·lació de nova tecnologia LED d’enllumenat, i una nova zona de jocs infantils amb un “innovador joc interactiu, pioner a Espanya i que està instal·lat en molt pocs municipis”. També s’igualaran altures per millorar l’accessibilitat. Pel que fa al carrer que travessa aquesta plaça, ja fa un temps que es va tancar al pas de vehicles, i ara l’Ajuntament confirma que tan sols tindrà accés el gual del col·legi Les Esclaves i els vehicles d’emergència.

El regidor d’obres Jordi Martínez diu que “aquesta plaça està situada en un dels llocs 'més cèntrics' del barri, té molta afluència i gràcies a aquesta actuació permetrem el seu major gaudi i seguretat”. Martínez aprofita per a explicar que "s'han presentat 20 empreses per a realitzar aquesta actuació, això ocorre perquè saben que aquest ajuntament paga al cap de 7 dies, alguna cosa que abans no passava, gràcies a això hem aconseguit que finalment l'actuació haja suposat una reducció en el preu final de 29.501,87 euros" dels 195.000 en el que estava pressupostat.

 

Però no són les úniques obres que s’han posat en marxa recentment en Alcoi, sinó que hi ha diversos carrers on es fan obres de millora. Així, s’actua ara en el carrer Mestre Laporta, i en abril s'asfaltarà també el carrer Pintor Cabrera, molt deteriorat pel pas de trànsit durant les obres d’Entença. També es veuen màquines i treballadors en altres carrers de la ciutat com en Escultor Peresejo.