El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi entona l’himne passat per aigua. Estem en festes!

Festers i festeres esperen ja per a la Diana i les Entrades després de cantar l’himne de festes. La pianista, Trinidad Sanchis, ha estat l’encarregada de dirigir als músics i a tots els alcoians que han començat a cantar ‘Nostra festa ja cridant-nos està’. Sota la pluja, Alcoi ha demostrat que té ganes de festes. ARAMULTIMÈDIA ofereix un complet resumen vídeo del dia dels músics.

Alcoi ja ha cridat la Festa i en poques hores envairà els carrers del centre. Festa del pasdoble amb pluja i nit d’emocions per descansar (els que vulguen) perquè aquest dissabte 4 de maig s’enceta la Trilogia Festera de 2019.

Després d'uns moments d'incertidumbre per saber on s'entonaria l'himne de festes, finalment s'ha decidit cantar a la Plaça d'Espanya.


El Sant Jordiet, Álvaro Santacreu, ha entregat la batuta a la directora, Trinidad Sanchis. L'alcoiana, establerta en Mèxic, ha tornat a la seua ciutat natal per a dirigir als centenars de músics. És la cinquena dona que dirigeix l'Himne, amb Pilar Mompó, Carmina Verdú, Marisa Blanes i Consuelo Colomer. Sanchis va nàixer a Alcoi l'any 1950, i es va formar amb els mestres Rafael Casasempere, Jaime Mas Porcel, Hans Graf, i qui fora la primera directora de l'Himne de Festes en l'any 1981, Pilar Mompó.