El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi entra en la setmana de la Mostra de Teatre

Professionals del món de l'espectacle ja ho tenen tot preparat perquè des del dilluns 3 de juny els teatres i altres escenaris ubicats per la ciutat visquen la setmana més artística de l'any.

Ja ha arribat un dels esdeveniments més importants que se celebren a la ciutat d'Alcoi, la Mostra de Teatre, que enguany compleix 29 anys. Des del dia 3 fins al dia 6 de juny, un total de 27 espectacles, preparats per 20 companyies diferents, ompliran els escenaris de les diferents ubicacions que s'han preparat per a realitzar la mostra: el Teatre Calderón, el Teatre Principal, el Teatre Salesians, l'IVAM CADA, el Centre Cultural Mario Silvestre, i la Plaça de Dins i el Parc de Cervantes com a escenaris a l'aire lliure. 

L'encarregada de realitzar la inauguració de la Mostra, serà la companyia de la ballarina alcoiana Sol Picó, amb el seu nou espectacle, Animal de Séquia. L'actuació serà el dilluns 3 de juny al Teatre Calderón a partir de les 20.00 h

Aquesta fira d'arts escèniques, enguany ha volgut apostar per les companyies valencianes, ja que de 20 companyies que participen d'aquesta Mostra, 13 són de la Comunitat Valenciana. La fira serà un aparador molt vistós per a programadors i professionals del món de l'espectàcle, i una gran oportunitat per a molts artistes de mostrar el seu treball.