El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi erigeix un monument per la lluita contra el càncer

El monument es troba al passeig de Cervantes, al costat de la Marquesina.

La ciutat ha commemorat enguany el dia Internacional Contra el Càncer amb la inauguració d'un monument que simbolitza la lluita contra aquesta malaltia. El passeig de Cervantes ha estat l'indret escollit per a erigir el monument -un llaç rosa de gran format- on s'han concentrat aquest 4 de febrer representants de la classe política i de diferents entitats socials alcoianes.

L'alcalde Toni Francés ha estat el primer a prendre la paraula en l'acte de descobriment, on ha incidit en la necessitat de "conscienciar a tota la ciutadania en la lluita contra el càncer", així com de "mantenir la lluita present tots i cadascun dels dies de l'any, una lluita que s'ha de mantenir viva". En la tasca de preservar la lluita Francés ha al·ludit a "dos entitats de la ciutat que treballen d'una forma encomiable i altruista, que dediquen el seu temps a ajudar a tots els que pateixen la malaltia".

En nom d'aquestes dues entitats també han participat en l'acte les presidentes de Solc i de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) d'Alcoi. Tant Marcela Ripoll com Maria Teresa Alberola s'han mostrat agraïdes per l'acte d'homenatge, i sobretot han recordat a aquelles companyes que segueixen lluitant contra la malaltia, i aquelles que malauradament no han pogut superar-la.