El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi es consolida com a alternativa turística en la nova normalitat

La Masia la Mota, un dels hotels associats a Turisme Alacant Interior

La perspectiva d'un turisme natural i segur converteix a Alcoi en una molt bona destinació. Encara queden opcions d'allotjament tant en l'entorn rural com urbà.

Algunes cases rurals estan a punt de penjar el cartell de ple, i apartaments turístics i hotels apliquen estrictes mesures sanitàries per oferir una estada segura. Açò, sumat a la tranquil·litat del nostre entorn natural i la possibilitat de fer turisme urbà no massificat, fan d'Alcoi una opció demandada en aquest estiu marcat pel coronavirus.

Fins a 9 establiments, entre cases rurals, apartaments turístics i hotels, han reobert ja les portes al terme d'Alcoi i ofereixen una alternativa de turisme segur. Des de l'Associació Turisme Alacant Interior (entitat vinculada a FEDAC) expliquen que algunes cases rurals estan a punt de penjar el cartell de ple, però encara queden opcions d'allotjament tant en l'entorn natural com en l'urbà. De fet, recentment han reobert les portes els tres hotels de la ciutat, el Reconquista, el Savoy i el Sercotel.

La presidenta de l'associació, Indira Amaya, assegura que tots els establiments associats han establert estrictes mesures de seguretat i fins i tot "molts d'ells no han obert fins que la situació de la pandèmia no ha estat assegurada". L'objectiu és oferir una destinació segura que a més compta amb "un atractiu mediambiental, perquè Alcoi sense anar més lluny, es troba entre dos parcs naturals". Però a més del turisme de muntanya, l'interior ofereix una "gastronomia única, així com múltiples opcions d'oci esportiu o cultural".

A Alcoi hi ha 9 establiments hotelers associats a Turisme Alacant Interior: Casa Timoteo, Casa Rosalía, Hostal Savoy, Hotel Reconquista, Hotel Sercotel, La Safranera, Casa Menchu, La Escondida i Masia La Mota.