El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi es converteix en Atenes en la sèrie 'Dime quien soy'

Imatge extreta del Facebook de Quique Ruiz

El Círculo Industrial, la Casa de Cultura o el Carrer Sant Josep són algunes de les localitzacions

La sèrie de Movistar Plus 'Dime quien soy' ja ha llançat el seu capitol 8 on apareixen imatges d'Alcoi. La serie on apareix Alcoi també es podrà veure a través d'altres plataformes a Noruega, Dinamarca, Finlandia, i a America Llatina a través de HBO Latin America.

És cert que impresiona (i molt) veure l'actual Casa de la Cultura d'Alcoi amb símbols nazi. Es tracta d'una recreació d'Alcoi convertit en Atenes en la dècada de 1940. Movistar Plus va escollir Alcoi per gravar algunes localitzacions de la sèrie 'Dime quien soy', basada en la coneguda novel·la de Julia Navarro.

A banda de la Casa de Cultura, en la sèrie també apareix el Círculo Industrial i altres localitzacions del centre d'Alcoi, com el carrer Sant Josep. La sèrie narra els fets més rellevants del segle XX, a través dels viatges de la seua protagonista, Amelia Garayoa, una dona que transforma la seua acomodada vida per lluitar per la llibertat.

En la sèrie dirigida per Eduard Cortés participen actors com Irene Escolar, Oriol Pla, Pierre Kiwitt, Will Keen, Maria Pia Calzone, Pablo Derqui o Stefan Weinert. En el capitol 8, que porta per títol 'Albatros', es recrea l'Atenes de 1944 on Amelia és enviada a Grecia per investigar els moviments d'un alt càrrec alemany amic íntim de Max, que ha desaparegut.