El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi es converteix en la capital del valencià amb les XXIII Jornades de Sociolingüística

Inauguració / R. Lledó
Empar Marco, directora de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació estarà present

Ja hi ha començat la XXIII edició de les Jornades de Sociolingüística al Campus d'Alcoi de la UPV. Durant el divendres 23 i dissabte 24 de març, es pretén analitzar les diferents campanyes de promoció lingüística, reflexionar sobre la seua influència en els àmbits públics, els mitjans de comunicació, els continguts transmèdia i les xarxes socials

Ja hi ha començat la XXIII edició de les Jornades de Sociolingüística al Campus d'Alcoi de la UPV. Durant el divendres 23 i dissabte 24 de març, es pretén analitzar les diferents campanyes de promoció lingüística, reflexionar sobre la seua influència en els àmbits públics, els mitjans de comunicació, els continguts transmèdia i les xarxes socials. ARAMULTIMÈDIA ha estat a la inauguració i ofereix aquesta galeria de fotos.

Com ja ens va contar Verònica Cantó, secretària de l'AVL, es retrà homenatge al sociolingüista valencià Rafael Ninyoles. A més, Empar Marco, de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació tancarà el cicle i parlarà dels mitjans de comunicació públics en valencià.

En la inauguració hi han estat presents l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés; la vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació de la UPV, Rosa Puchades; i la mateixa Verònica Cantó. Francés ha destacat que amb aquestes jornades "continuem amb el procés de normalització lingüística que pareix que no acaba mai". Per la seua banda, la secretària de l'AVL ha realçat la importància de la reobertura de la ràdio pública i la prompta reaparició de la televisió també.