El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi es converteix en l'epicentre del futbol base nacional amb el Premi Sant Jordi

Alguns van visitar el MAF / Estudios Cyan
Han participat més de 700 xiquets que vesteixen la samarreta de l'Atlètic de Madrid, Athletic Club de Bilbao o València entre d'altres

Els clubs que han participat han vingut de tot el territori espanyol (com és el cas de València, Getafe, Còrdova o Atlètic de Madrid, entre d'altres) i també alcoians, com és el cas de la P.D Juan XXIII, el CF Alcoy, l'Esides Caramanchel o el CF Hispanidad. Dins la noticia pots veure als clubs que han guanyat en totes les categories

El I Premi Sant Jordi de futbol base ha sigut tot un èxit L'Associació de Sant Jordi (ASJ), amb l'ajuda de patrocinadors i col.laboradors, ha fet que el torneig tinga una gran organització. A banda de jugar a futbol, els més de 700 xiquets amb els seus entrenadors i acompanyants han visitat el Museu alcoià de la Festa (MAF). Els clubs que han participat han vingut de tot el territori espanyol (com és el cas de València, Getafe, Còrdova o Atlètic de Madrid, entre d'altres) i també alcoians, com és el cas de la P.D Juan XXIII, el CF Alcoy, l'Esides Caramanchel o el CF Hispanidad.

En categoria Querubí ha guanyat l'equip il·licità del Pablo Iglesias. El València CF ha guanyat en la categoria de prebenjamí nacional, mentre que l'Arnauda ho ha fet en la de prebenjamí regional.

La festa del futbol base ha continuat amb el triomf de l'Hèrcules CF en la categoria benjamí de primer any. L'Athlètic Club de Bilbao ha guanyat en la categoria benjamí de segon any. Ja en la categoria d'Aleví, el Getafe ha guanyat en nacional i el conjunt de l'Albaida ha aconseguit ser campió en la modalitat regional.